Tryout teaser image
2 ledige pladser

SORØ: Intelligent Fitness - barselshold/BalletFitness

Time icon

Tidspunkt:

02.09.2020 kl. 12:45 - 14:15

Age icon

Aldersgruppe:

18+ årige

Level icon

Niveau:

Alle

Facilities icon

Faciliteter & udstyr (inkluderet):

Description icon

Beskrivelse:

Er du på barsel? Tag din baby med ind i det skønne balletunivers, nyd musikken sammen og træn samtidig din egen krop, så du får din styrke og spændstighed tilbage.

Kom som gravid med din baby i maven eller som far/mor med baby ved din side – uanset hvad, vil din baby elske den skønne musik. Og Sofie ved præcis hvad det er, DU som gravid eller nybagt mor har brug for – for hun har prøvet det selv.

Voksne uden baby, der har tid midt på dagen og gerne vil nyde de rolige øvelser – hvor vi kommer helt i dybden med coretræning/bækkenbund til dejlig musik i hyggeligt samvær – er også velkomne.

På holdet i den hyggelige balletsal på Frederiksberg – tæt på Sorø station – vil Sofie tage dig igennem ballettens grundtrin og opbyggende øvelser med BalletFitness, som alle kan deltage i uden forudgående kendskab til ballet. Det hele foregår til behagelig musik, der understøtter bevægelser og øvelser på en naturlig måde.

Baby er med i bæresele på mors mave (eller i lift/på et tæppe) og der er tid og ro til at inddrage baby i øvelserne. Sofie vil også guide dig igennem liggende bækkenbundsøvelser/blid coretræning, som er en central del af ballettens grundtræning og som er lige præcis det, babymødre/gravide har brug for.

Kom selv og oplev holdtræning med Sofie Blond – book en gratis prøvetime. Vi glæder os til at se dig!

Læs mere på www.balletfitness.dk

Location icon

Adresse:

Skolevej 1, 4180 Sorø

Meeting point icon

Mødested:

I balletsalen

Coach icon

Træner:

Sofie Blond

Ved tilmelding får du
tilsendt kontaktinfo
på træneren

Tilmeld gratis prøvetræning

Tilmeld gratis prøvetræning